Over STRETTA

cd4fc4132e-amsterdam-ij-avondlicht

 

STRETTA | bureau voor visuele communicatie realiseert al meer dan 13 jaar communicatiemateriaal voor uiteenlopende opdrachtgevers. Centraal in ons werk staan flexibiliteit, betrokkenheid en creativiteit. Tel daar snelheid, vlotte doorstroming met hoge kwaliteit bij op en je hebt de kern van STRETTA.

We denken graag mee over de beste manier om je doelgroep te bereiken. Concepten bedenken, Vormgeving & DTP doen we in nauwe samenwerking met jou als klant. Jij als opdrachtgever kent tenslotte je product, de omgeving en de markt het best. Samen creëren we het beste. De realisatie en productie van alles wat visueel is begeleiden we tot de eindoplevering en logistieke afhandeling. De focus ligt bij STRETTA op print & web producties. STRETTA is thuis in de markt van drukkers en printers, van groot formaat en digitaal drukwerk tot specialistisch, vellen en rotatie offset drukwerk. Voor de ontwikkeling en realisatie van websites en mobiele applicaties werken we samen met uitstekende professionals. Elke partner is sterk op zijn/haar vakgebied en STRETTA weet voor jou als opdrachtgever de juiste specialist in te zetten.

Projecten worden bij STRETTA vooraf geïnventariseerd, vastgelegd en begroot. We werken binnen vastgestelde kaders zodat je als opdrachtgever altijd weet waar je aan toe bent. STRETTA is een compacte organisatie zonder onnodige overhead en management laag. Dit resulteert er naar dat STRETTA tegen scherpe tarieven voor je organisatie, project of evenement kan worden ingezet.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem contact op met Maurice Griffioen. Hij maakt graag een afspraak om nader kennis te maken.

Bekijk hier ons werk.