Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor u delen van bestanden voor pc

Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste software voor u delen van bestanden voor pc

Jullie kiezen met een bestandsoverdrachtservice voor jij computer kan moeilijk bedragen. Moderne gevarieerdheid biedt echter veel oplossingen. In dat artikel leert u hoe u zeker programma kiest om bestanden naar jij computer van te zetten – bijvoorbeeld welke criteria u zou zoeken plus welke indien de drie beste belanden beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Door een optimaal -programma voordat het casino overzetten van bestanden erbij kiezen, moet u voordat verschillende kenmerken letten. Lees hier langere over.

Beveiliging

Dit bestaat het voornaamste dat met je opkomt. We willen niet dat persoonsgegevens in handen staan van aanvallers of eenvoudig verdwijnen.

Allemaal nl.dataroom-providers.org -services dat in deze artikel aanlanden beschreven, bezitten moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat tot en met uw medewerkers geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het matchen van encryptietechnologieën is een onderwerp voordat een apart artikel, alleszins laat jullie de door specialist is.

Gemak

Deze is een van de belangrijkste factoren bij het opgegeven kiezen van een -platform. Deze omvatten functies die het bedragen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

Jouw gemak met het opslaan van bestanden – u moet jullie bestanden waarin u geïnteresseerd bent aangaande een paar stappen vinden.

Mogelijkheden om documenten rechtstreeks in de repository erbij creëren. Door dit uit te voeren, worden dikwijls aanvullende bureaus geïntegreerd.

De moet volledige controle beschikken over jullie verzenden ofwel ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan worden bewerkt, zullen het de geschiedenis met het functioneren zijn.

Het is geweldig indien er met de pc-versie ook dus mobiele variatie komt.

Prijzen

Iedereen eis het beste tarief accepteren met een goede prijs en niet te dikwijls betalen voor wat het niet betreffende plan bent te toepassen. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft en enkele niet.

Volledige grootte van downloadbare bestanden

Het bleek dat dat cijfer erg anders bestaat in opslagservices. Terwijl sommige u toestaan door bestanden betreffende 250 Gb of langduriger te downloaden, zijn verschillende beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

De service met Apple is beschikbaar voordat eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- en Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud zijn een pakket van ieder Apple-services, die niet uitsluitend cloudopslag omvat, maar daarnevens Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Baten van iCloud

Het eerste voordeel bestaan de express synchronisatie van bestanden voordat alle apparaten, waardoor zij snel open zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone plus iPad.

Handig schakelen onder Agenda, Notities en andere diensten maakt iCloud handig en versnelt het werk in.

Het laadstation kan eveneens dienen indien een kamer voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid vanwege de opslagmedium als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven door gezinstoegang aan maximaal 5 personen, en dit kan winstgevend bedragen.

Dropbox

Dropbox is absoluut van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft veelvuldig coole tools die het werk vereenvoudigen. Handige tips tijdens de registratie en installatie van de applicatie en zeker duidelijke interface versnellen jouw aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in uw applicaties in dit artikel.

Sommige functies zijn identiek aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te opereren in 1 bestand, opmerkingen achter erbij laten, toegangsniveaus te beheren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te bekijken en u prullenbak. De kunt verwijderde bestanden eveneens zien in de map op welke manier ze waren voordat zij werden verwijderd.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit zijn geweest.

Cloudopslag maakt sector uit van het Google-systeem, wat een snelle plus gemakkelijke integratie met is andere medewerkers betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.